POSTANI TRIATLONAC 11.6.2017 Zagreb/Jarun

Ove godine 11.6.2017 u Zagrebu na Jarunu imati ćete priliku okušati se u jednom od najuzbudljivijih te najzdravijih sportova današnjice.

”Postani triatlonac” veže se na završetak svog prvog triatlona. U ovoj godini pripremili smo nešto vrlo zanimljivo, a to je približiti ovaj najbrže rastući sport u svijetu svima.

U sklopu Državnog prvenstva u supersprint triatlonu koji se sastoji od 375 m plivanja, 10 km biciklizma i 2,5 km trčanja, napraviti ćemo i TRIATLON ZA SVE koji se sastoji od 100 m plivanja, 5 km biciklizma i 1 km trčanja.

Ali to nije sve!

U sklopu utrke organizirati ćemo i Akvatlon za najmlađe koji se sastoji od plivanja i trčanja od svega 50-100m plivanja i 300-500m trčanja.

Na utrci vas očekuju razna iznenađenja kao i bogate nagrade za pobjednike.

Cijelo događanje krenuti će u 10:00. Prvo će startati triatlonci koji nastupaju na Državnom prvenstvu na supersprint triatlonu u svojoj kategoriji bila to ona za kadete, juniore ili seniore. Nakon svih “supersprintaša” kreću oni najmlađi na utrci Akvatlona za djecu nakon kojeg kreče zadnja utrka kao šećer na kraju a to je “Triatlon za Sve” namijenjen svima koji su se oduvijek htjeli okušati u ovom sportu.

Detaljna satnica i ostale informacije uskoro.

Pogledajte video i budite inspirirani.

ili galeriju slika: GALERIJA

Za sve ostalo tu smo za vas : Kontakt