Zrinski KIDS triatlon 2015/2016


djeca u bazenu

Od ove godine krenuli smo sa još jednom stranicom u razvoju kluba. Po prvi puta uveli smo i program Zrinski KIDS triatlon za uzraste od 10-12 godina.

Ekipa KIDS trenira 4x tjedno (2x plivanje, 1x trčanje, 1x bicikl). Treninzi su vrlo dinamični i zanimljivi. Neprekidno imaju priliku učiti i savladavati nove motoričke zadatake i tako razvijati sve motoričke sposobnosti. Triatlon kao sport je poveznica bazičnih aktivnosti koji omogućuju ravnomjeran razvoj funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, kao i psihološki aspekt u skladu sa njihovim godinama.

 

djeca 500m utrka

 

Nakon dva mjeseca treniranja nastupili su na svojoj prvoj utrci trčanja na 500m u organizaciji TK Zrinski. Prekrasan dan i prekrasna atmosfera pridonijela je i osmjehu na licu roditelja i djece. (slika gore)

 

Start utrke:

 

Mjesec dana nakon prve trkačke utrke u sklopu X-duatlon lige koja se odvija na Jarunu organizirali smo jedno kolo i za naše najmlađe. Uz hladno vrijeme naši heroji su bez obzira na uvijete odradili svoj prvi duatlon (trčanje-bicikl-trčanje).

Nekoliko slika:

Svakim danom sve više djece izabire ovaj sport kao bazični. Razlozi su jednostavni, vrlo je zanimljiv, dinamičan i većina treninga provodi se na svježem zraku.

Ako ste zainteresirani javite se na klupski mail: zrinski.novatec@gmail.com ili treneru Goranu na 099/4663866.