Pripreme reprezentacije u Umagu

Krenule su zimske pripreme seniorske i juniorske reprezentacije Hrvatskog triatlon saveza u Istri u Umagu. Baza je hotel Sol garden Istra, u naši će reprezentativci tamo naporno raditi u razdoblju od 2. 1. 2013. do 12.1. 2013.

Sportaši koji su se odazvali i odrađuju pripreme su Daria PletikapaMatija KrivecMatija LukinaLuka Paliska i Eugen Jagušt. U pratnji su izbornika reprezentacije prof. Ivana Ivezićaujedno trenera triatlon kluba Zrinski Novatec.

U Umag su stigli u srijedu 2.1.2013 u 16 h i već odradili prvi trening trčanja. Bilo je kišno vrijeme, međutim jučer su se oblaci razišli i uvjeti su bili idealni za trening vani u prekrasnoj okolici Umaga. Prvo su ujutro odradili plivanje, a popodne bicikl i trčanje.

Nadaju se izvrsnom vremenu, dobrim pripremama, druženju, i kvalitetnim informacijama izbornika Ivana Ivezića. Na pripremama u istom hotelu je cijeli niz sportaša tako je i hrvatska rukometna i nogometna reprezentacija po svim uzrastima kao i mnogo drugih sportaša pa možemo reći da vlada prava sportska atmosfera.

Želimo im ugodne pripreme.