NAŠI NATJECATELJI NASTUPILI SU NA MAĐARSKOM KESZTHELY TRIATLONU

 

Fantastični rezultati vratili su nam se iz Mađarske 10. i 11.6.2017 iz malog mjesta Keszthely udaljenog 180km iz Zagreba na jezeru Balaton. Naših 15 sportaša nastupalo je na dvije utrke i to njih 11 na HALF IRONMAN distanci te 4 na SPRINT distanci.

Utrka pulu Ironman distance kod nas pod nazivom srednje dugi triatlon iznosi 1900m plivanja, 90km biciklizma i 21km trčanja.

Hrabri natjecatelji s distance HALF IRONMAN-a donijeli su nazad u Zagreb fantastične rezultate. Kao najjači natjecatelj iz kluba koji je na utrci nastupao već kao domaćin je naš Dejan Patrčević te ostvario 17. mjesto u ukupnom poretku s vremenom 04:13:48 te se u kategoriji Hrvata plasira na drugo mjesto iza najbržeg Andreja Vištice. Iza njega dolazi Hrvoje Pauković sa 04:47:02 kao treće plasirani Hrvat. Ispod 5h išao je i Goran Mileusnić sa 04:51:34. Čestitamo i ostalim natjecateljima iz kluba pogotovo onima kojima je ovo bio prvi nastup na takvoj udaljenosti a oni su Dorotea Dadić, Ana Pinjuh, Juro Ljubičić, David Horvatić, Matija Palčić, Ivica Miše, Silvije Nosić, Ivan Matić.

Djevojke, njih 4 nastupale su drugi dan na utrci Sprinta koji se sastoji od 750m plivanja, 20km biciklizma i 5km trčanja, te postavile novu ljestvicu svojih sposobnosti s time da je većini bio prvi nastup na ovoj dužini utrke. Čestitamo cure Branka Marinov kojoj je ovo samo jedna od utrka Sprinta u nizu te Inga Gembec, Emilija Korač i Marina Rajsman kojima je ovo bio prvi Sprint i tek drugi triatlon u životu. Čestitke.

Moramo napomenuti da je veliki broj natjecatelja krenuo s treningom triatlona prije manje od godinu dana i time su pokazali da se rad uistinu isplati. Čestitke i treneru Goranu Peiću koji je uložio puno truda u njihov napredak.

Rezultate i slike možete pronaći ispod.

Rezultati:

http://sportido.hu/timing/result.nsf/Event.xsp?open&clientid=36&raceid=397&eventid=1&countryid=55