Fit Challenge krenuo!!

fit challenge 2

Krenuli smo s ovogodišnjim izazovom u trajanju od 90 dana.

 

Ove godine pokrenuli smo novi program pod nazivom Fit Challenge (Fit izazov) kojemu je cilj u 90 dana promjeniti loše navike prehrane uz adekvatnu tjelovježbu.

Koji je cilj?

Cilj je promjeniti sastav tijela u odnosima postotka masti i postotka mišića. Sastav tijela mjerimo sa dva medicinska uređaja koja su vrlo precizna.

Zašto mjerimo sastav tijela, (odnos masti i mišića u tijelu) a ne samo kilažu?

Sama težina tijela ne pokazuje odnos zdravlja organizma jer ne utvrđuje koliki je omjer masne i nemasne mase tijela. Uzmimo sportaša velike mišićne mase kojemu vaga pokazuje 90kg i jednog prosječnog čovjeka povećane količine masti koji ima isto 90kg. U čemu se oni razlikuju? Oni se razlikuju u postotcima masti i mišića koje mi mjerimo.

Višak masti dovodi osobu do niza medicinskih bolesti kao što su srčani problemi, dijabetes, čak i neke vrste raka. Debljina nije sama po sebi bolest, ali je uzročnik pojave mnogih bolesti.

tanitaFit_Girl_Friday_172

Kako izgleda program i šta sve čeka naše polaznike?

Program se sastoji od mjerenja sastava tijela koji provodimo svaki vikend radi usporedbe rezultata dobivenih od inicijalnog mjerenja i na svim kontrolnim mjerenjima tokom 90 dana. Nakon svakog mjerenja polaznici dobivaju svoje podatke u tablicama kako bi i sami mogli pratiti svoje rezultate. Kroz program dobivaju i grafove svoga napretka kako bi si lakše predočili promjene.

Uz mjerenja svaki tjedan imamo najmanje po 2 treninga koji su prilagođeni svakom polazniku kako bi dostigao svoj cilj. Uz ta dva treninga moguće je i odabrati naš program rekreativnog triatlona koji je za sve koji žele bolji i brži rezultat. Kroz izazov ih čeka puno iznenađenja i šta je najbitnije za svakog člana koji napravi promjenu u tih 90 dana dobiva i vrijedne nagrade 🙂

 

Koliko se ljudi prijavilo?

Prijavilo se više od 20 ljudi.

1. Martina Ugrinić

2. Marija Todorić

3. Maja Vidović

4. Dunja Kanižaj

5. Anja Kramarić

6. Andrea Jozić

7. Ines Jakšić

8. Borut Menjak

9. Sara Japelj

10. Ivana Pereković

11. Monika Crvelin

12. Sandra Petković

13. Gordana Strugar

14. Lidija Balley Petković Leptirica

15. Branka Juriša

16. Dubravka Trupeljak

17. Katica Svilković

18. Ivana Lukičević

 

 

Svoje vrijednosti možete očitati i u ovim tablicama:

TABLICA 

Svim polaznicima želimo da dođu do svog cilja !

9780273750406 ne sanjaj