Klupska roštiljada!

Klupska roštiljada

14.04. Subota,15:00h- do kraja 🙂


Nakon napornih i malo manje napornih treninga koje smo odradili u ovoj godini, došlo je vrijeme za malo zabave. Pratlili smo vremensku prognozu i odlučili da je subota, 14. travnja idealan dan za veliko okupljanje i druženje bivših, sadašnjih i budućih triatlonaca i triatlonki, uz nezaobilazan roštilj i različite delicije.

Glavni će kuhar biti naš mladi, ali vrsni znalac roštiljanja Matej Marinković, a svi su pozvani da s njim odmjere snage u okretanju slasnih komada mesa. Naravno, vodimo računa i o vegetarijacima 🙂

Nemojte se nimalo ustručavati da dodatno zašećerite našu feštu vašim (ili maminim) slasticama i kolačima.

Da ne bismo dan proveli samo klopajući i zabavljajući se, osmislili smo i dodatne sadržaje! I, ne, ne morate se plašiti, trening ćemo preskočiti 🙂 (ili ćemo ga odraditi u ranim jutarnjim satima) ali ćemo se fotografirati, što će nekima jednako teško pasti. Ovakvo je okupljanje idealna prilika da prošetate svoje nove klupske majice, a oni koji ih još nemaju, dobit će ih u subotu.

Uz to, tijekom tjedna u nedavno pospremljenjim kontejnerima nalazit će se i mala kutijca. Svi ste vi, kao i članovi ostalh klubova koji taj prostor koriste, pozvani da u kutiju ubacite (teško) stečene novčiće koje smo namijenili obnovi prostora. Konkretno, prva nam je zadaća prikupiti sredstva za kupovinu boje za metal kojom ćemo pobojati vanjski ”zid” kontejnera i uljepšati prostor.
Kutijcu možete dopunjavati i na fešti, a idući ćemo vas tjedan obavijestiti koliko smo skupili i kada ćemo farbati. Volonterke i volontere za taj posao nećemo odbijati 😉

Dakle, da ponovimo još jednom, sve članice i članovi TK Zrinski Novatec pozvani su na klupski feštu koja će započeti u subotu 14.3. oko 15h sati, a koliko će trajati, ovisi o nama. Navucite klupske majice, ponesite osmijeh i pridružite se zabavi!

Hvala svima!

Vidimo se!