Snimanje – Darie Pletikape – za Novu TV

Evo sinoć 2.2 kasno u noći vratili su se naši Daria Pletikapa, Matej Marinković i Daniel Ferrer iz Venezuele. Prvi let imali su iz mjesta održavanja natjecanja San Cristobal za Caracas di su prijelaz na let za Francusku imali tek za 9h. Kada su stigli u Pariz morali su čekati još 9h da bi krenuli za Hrvatsku. Nakon dugog puta kratko su se odmorili i već su jutros odradili prvi trening na bazenu.

Daria Pletikapa članica našeg kluba rodom iz Čakovca koja je ujedno i kandidat za Olimpijske igre i Londonu odradila je odličnu utrku u Venezueli i tako osvojila 1.mjesto. Mediji su sve to budno pratili tako da nas je već ujutro u 9h na bazenu “Mladost” sačekala ekipa iz Nove TV za kratki intervju. Prvo su napravili kratki intervju sa Dariom a kasnije i s našim glavnim trenerom kluba ujedno izbornikom Hrvatske triatlon reprezentacije prof. Ivanom Ivezićem. Uz to što su došli snimiti našu Dashu, zanimao ih je i triatlon kao sport danas i rad kluba što ćete sve moći vidjeti u In Magazinu Nove TV.  Naši sportaši su ujedno imali i naporan trening iza kojega ih samo čeka kratki odmor i još jedno plivanje u14h.

 

Sve što su snimili i intervjuirali biti će u In Magazinu na Novoj TV. Za točan datum prikazivanja pratite stranicu a mi ćemo vas obavijestiti.

Evo kako je izgledao jutarnji trening: