POSTANI TRIATLONAC-TRIATLON ZA ODRASLE!!!

PRIPREMA ZA NOVU SEZONU POČINJE, HOĆETE LI I VI ZAVRŠITI SVOJ PRVI TRIATLON…

 

O TRIATLONU:

Triatlon je jedan od najpopularnijih sportova u svijetu što se tiče porasta broja ljudi koji se njime bave u zadnjih nekoliko godina.

Sport je koji objedinjuje 3 sporta – plivanje, biciklizam i trčanje te putem tih tri aktivnosti čini jednu cjelinu čovjekova kretanja i idealna je za ljude bilo koje dobi.

Aerobno vježbanje pomaže sprječavanju bolesti srca, šećerne bolesti, moždanog udara, pretilosti te više vrsta raka. Poboljšava se snaga i ravnoteža, jačaju kosi, povećava se broj eritrocita u krvi, cirkulacija u kapilarama, jača srce, i dešava se niz pozitivnih promjena na plućima i mozgu. Pokreće se ukupan metabolizam, poboljšava imunitet, dolazi do općeg dobrog psihološkog stanja.

Ukratko, Triatlon je sport koji je na vrhu ljestvice zdravih sportova. Vrlo je bitno znati da su to bazični sportovi koji se provode na otvorenom (prirodi) a ne po fitness studijima i ostalim zatvorenim prostorima. Upoznati ćete puno istomišljenika o zdravlju i sportu, a što je najbitnije, zabaviti se i osjećati se odlično.

 

O PROGRAMU:

Program kreće 5. 9. 2022.

Treninzi se održavaju na dvije lokacije: trkački i biciklistički dio na Jarunu te plivački na bazenu “Mladost”.

Treninzi se odvijaju 6 x tjedno (3 x plivanje te 3 x trčanje u kombinaciji sa biciklizmom).

Cijena programa: Rekreativni triatlon 250kn, natjecateljski triatlon 200kn.

VIŠE O PROGRAMU:

POSTANI TRIATLONAC LINK

Više informacija:

kontakt